HOLISTIC SLEEP UNIVALMENTAJAKOULUTUS

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

”SUOMALAISET NUKKUVAT VÄHEMMÄN JA HUONOMMIN KUIN KOSKAAN. TIETOA UNESTA ON KYLLÄ SAATAVILLA, MUTTA APUA UNIVAIKEUKSIIN JA TUKEA UNILÄÄKKEISTÄ VIEROTTAUTUMISEEN ON VAIKEA LÖYTÄÄ.”

Univalmennus on puuttuva palanen unettomuuden hoitopolussa. Univalmennuksen painopiste on kehon ja mielen ylivireystilan rauhoittamisessa. Valmennuksessa tunnistetaan ja muokataan asiakkaan uneen liittyviä haitallisia uskomuksia, jäykkiä ajatusmalleja sekä negatiivisia tunteita. Otetaan etäisyyttä omiin ajatuksiin, rauhoitellaan pelkomuistikeskusta ja kasvatetaan samalla luottamusta luonnolliseen uneen. Tavoitteena on päästä eroon liiallisesta unen kontrolloinnista ja alkaa ajatella ja käyttäytyä kuten normaali nukkuja. Ja tietysti nukkua levollisemmin.

HALUAISITKO SINÄ YMMÄRTÄÄ PAREMMIN ASIAKKAIDESI UNIONGELMIA JA SYVENTÄÄ OSAAMISTASI UNIVALMENNUKSEN ALUEELLE?

SINUSTAKO UNIVALMENTAJA?

Helsingin Uutiset listasi vuosi sitten tulevaisuuden aloja, joilla riittää töitä. Yksi toimiala oli väestön ikääntymiseen ja terveydenhoitoon liittyvät ammatit, esimerkkinä univalmentaja, joka auttaa aikuisia nukkumaan paremmin. Haluaisitko sinä auttaa suomalaisia nukkumaan paremmin ja enemmän, lääkkeettömästi? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä järjestämme psyykkiseen puoleen keskittyviä univalmentajakoulutuksia.
Varsinaista pohjakoulutusvaatimusta tähän koulutukseen pääsylle ei ole. Voit liittää univalmennuksen muuhun osaamiseesi, jolloin se toimii täydentävänä koulutuksena sinulle. Univalmentajakoulutus soveltuu erityisen hyvin coacheille, terapeuteille, unihoitajille, hyvinvointivalmentajille sekä muille hyvinvoinnin ja/tai unen parissa työskenteleville.
Kehittämämme Holistic Sleep SCFA® (Sleep Coach For Adults) -univalmennus pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan (KKT), hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT) ja ratkaisukeskeisiin menetelmiin. Koulutus on Suomen ensimmäinen univalmentajien koulutus, jossa sovelletaan lupaavia tutkimustuloksia unettomuuden hoidossa saaneita HOT-menetelmiä.
Koulutus toteutetaan etäyhteydellä Zoomia käyttäen. Koulutuksen aikana toteutetaan harjoitusvalmennuksia, joita käydään läpi työnohjaustapaamisissa.
Koulutuksen suorittaneet ja lisensointikokeen läpäisseet saat lisensointitodistuksen sekä luvan käyttää Holistic Sleep SCFA® univalmentaja -nimikettä.

HOLISTIC SLEEP UNIVALMENTAJAKOULUTUS SISÄLTÄÄ:

Holistic Sleep univalmentajan työkirja
– Kaksi webinaaria
– Etävalmennukset Zoomilla
Harjoitusvalmennukset
– Kaksi ryhmätyönohjausta
– Lisensointikoe
– Läpäistyäsi lisensointikokeen lisensointitodistus ja lupa käyttää lisensoitu Holistic Sleep SCFA® univalmentajanimikettä
– Suljettu Facebook-ryhmä koulutuksen ajan
KOULUTUS KEVÄT 2023
Koulutuspäivät ja teemat:
Viikko 10 WEBINAARI: Univalmennuksen teoreettinen viitekehys
ti 14.3. klo 17-20.30 Hyvän unen perusta
Viikko 11 WEBINAARI: Ratkaisukeskeinen lähestymistapa univalmennuksessa
ti 21.3. klo 17-20 Kognitiiviset menetelmät univalmennuksessa
ti 4.4. klo 17-20 Hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) menetelmät univalmennuksessa
ti 18.4. klo 17-20 Osaamisen syventäminen
ti 9.5. klo 17-18.30 I Työnohjaus
ti 23.5. klo 17-19 II Työnohjaus

HINTA: 1390 € + alv 24% (1723,60 €)

TILAA KOULUTUSESITE TAI ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

MITEN MUKAAN KOULUTUKSEEN?

  1. Lähetä ilmoittautuminen sähköpostitse info@holisticsleep.fi 19.2.2023 mennessä. Ilmoittautumisen yhdeydessä tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Jos lasku tulee yritykselle, liitä mukaan yrityksesi nimi ja y-tunnus sekä ilmoita haluatko maksaa koulutuksen yhdessä vai kahdessa erässä.
  2. Koulutuksen ilmoittautumismaksu on 150 € + alv 24% ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot ja laskun saat sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumismaksu on maksettu ja varmistat näin paikkasi univalmentajakoulutuksessa. Mikäli ilmoittautuminen tehdään 12.2. jälkeen, emme enää lähetä ilmoittautumislaskua vaan suoraan osallistumismaksun.
  3. Saat viikolla 10 linkin ensimmäiseen webinaariin, jossa käydään läpi univalmennuksen teoreettista taustaa.
  4. 1/1 tai 1/2 erä koulutuksen hinnasta laskutetaan ja maksetaan ennen ensimmäisen etäkoulutuksen alkua.
Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, ota yhteyttä info@holisticsleep.fi puh. 040 8422 661/Katía tai 0400 815 500/Päivi

”KOULUTUKSEN AIKANA OPIT AUTTAMAAN ASIAKKAITASI TEKEMÄÄN OIVALLUKSIA JA TUKEMAAN HEITÄ MUUTOKSESSA.”

KOULUTTAJAT

Katía Uusikartano
  • Uniterapeutti, sosiaalipsykologi (YTM), LCF Life Coach®, sertifioitu Firstbeat -asiantuntija, Business Coach
Päivi Karhu
  • Uniterapeutti, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ravintovalmentaja, LCF Life Coach®, sertifioitu Firstbeat -asiantuntija, ekonomi (KTM)
Meillä kummallakin kouluttajalla on omakohtainen kokemus yli vuosikymmenen jatkuneesta unettomuudesta, siitä toipumisesta sekä unilääkkeistä vieroittautumisesta. Hostaamme yhdessä  Muijanukutus! -unipodcastia ja teemme ryhmävalmennuksia unettomille. Kumpikin tekee univalmennusta yksilöasiakkaille omien yritystensä Elossa ja Levossa kautta.
KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA UNIVALMENTAJAKSI

PALAUTTEITA:

Koulutus oli selkeästi rakennettu, asiasisältö perustui tutkittuun tietoon ja kouluttajat jakoivat kivasti omia kokemuksiaan esimerkkeinä.
Kiitos vielä hyvästä univalmennus koulutuksesta, joka oli mielestäni erittäin onnistunut kokonaisuus.
Koulutus oli hyvin rakennettu kokonaisuus, joka eteni johdonmukaisesti.
Molemmat olette ihania, selkeitä ja helposti lähestyttäviä ja veditte ryhmää lempeästi!
Koulutuksessa kaikki oleellinen tuli kompaktisti, turhia vatkaamatta.
Etäkoulutus, joka on helposti kankeaa ja haaleaa, toimi todella erinomaisesti. Meistä muodostui hyvä ryhmä, jossa kaikilla oli luottavainen olo ja myös annettavaa. Katian kirjoittama kirja, jonka saimme ennen kurssin alkua, toimi hyvänä innoittajana ja selkärankana muihin saamiimme materiaaleihin ja luentoihin. Asiakokonaisuus oli kattava ja moni taito karttui yhteisharjoituksissa.
Katía ja Päivi ovat asiallisia, empaattisia, asiansaosaavia kouluttajia.
Parasta olivat mielenkiintoiset esimerkit elävästä elämästä ja käytännön harjoitusvinkit asiakkaille.
Päivi ja Katía ovat todellisia asiantuntujoita molemmat. Oli hienoa oppia uusia asioita ja saada varmennusta aikaisempaan.