HOLISTIC SLEEP SCFA® UNIVALMENTAJA-

KOULUTUS

”SUOMALAISET NUKKUVAT VÄHEMMÄN JA HUONOMMIN KUIN KOSKAAN. TIETOA UNESTA ON KYLLÄ SAATAVILLA, MUTTA APUA UNIVAIKEUKSIIN JA TUKEA UNILÄÄKKEISTÄ VIEROTTAUTUMISEEN ON VAIKEA LÖYTÄÄ.”

Univalmennus on puuttuva palanen unettomuuden hoitopolussa. Univalmennuksen painopiste on kehon ja mielen ylivireystilan rauhoittamisessa. Valmennuksessa tunnistetaan ja muokataan asiakkaan uneen liittyviä haitallisia uskomuksia, jäykkiä ajatusmalleja sekä negatiivisia tunteita. Otetaan etäisyyttä omiin ajatuksiin, rauhoitellaan pelkomuistikeskusta ja kasvatetaan samalla luottamusta luonnolliseen uneen. Tavoitteena on päästä eroon liiallisesta unen kontrolloinnista ja alkaa ajatella ja käyttäytyä kuten normaali nukkuja. Ja tietysti nukkua levollisemmin.

HALUAISITKO SINÄ YMMÄRTÄÄ PAREMMIN ASIAKKAIDESI UNIONGELMIA JA SYVENTÄÄ OSAAMISTASI UNIVALMENNUKSEN ALUEELLE?

SINUSTAKO UNIVALMENTAJA?

Helsingin Uutiset listasi tulevaisuuden aloja, joilla riittää töitä. Yksi toimiala oli väestön ikääntymiseen ja terveydenhoitoon liittyvät ammatit, esimerkkinä univalmentaja, joka auttaa aikuisia nukkumaan paremmin. Haluaisitko sinä auttaa suomalaisia nukkumaan paremmin ja enemmän, lääkkeettömästi? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä järjestämme psyykkiseen puoleen keskittyviä univalmentajakoulutuksia.
Varsinaista pohjakoulutusvaatimusta tähän koulutukseen pääsylle ei ole. Voit liittää univalmennuksen muuhun osaamiseesi, jolloin se toimii täydentävänä koulutuksena sinulle. Univalmentajakoulutus soveltuu erityisen hyvin coacheille, terapeuteille, unihoitajille, hyvinvointivalmentajille sekä muille hyvinvoinnin ja/tai unen parissa työskenteleville.
Kehittämämme Holistic Sleep SCFA® (Sleep Coach For Adults) -univalmennus pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan (KKT), hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT) ja ratkaisukeskeisiin menetelmiin. Koulutus on Suomen ensimmäinen univalmentajien koulutus, jossa sovelletaan lupaavia tutkimustuloksia unettomuuden hoidossa saaneita HOT-menetelmiä.
Koulutus toteutetaan etäyhteydellä Zoomia käyttäen. Koulutuksen aikana toteutetaan harjoitusvalmennuksia, joita käydään läpi työnohjaustapaamisissa.
Koulutuksen suorittaneet ja lisensointikokeen läpäisseet saat lisensointitodistuksen sekä luvan käyttää Holistic Sleep SCFA® univalmentaja -nimikettä.

HINTA 1390 € + alv 24% (1723,60 €)

HOLISTIC SLEEP SCFA® UNIVALMENTAJAKOULUTUS SISÄLTÄÄ LISÄKSI:

 

Holistic Sleep univalmentajan työkirja

Sähköinen työkirja, jossa on perustietoa unesta ja koottuna univalmennuksessa käytettäviä harjoituksia.

Harjoitusvalmennukset

Osallistuja hankkii vähintään kaksi harjoitusvalmennettavaa, joita valmentaa 3-4 kertaa. Univalmentajakoulutuksesta saa todistuksen, kun on tehnyt harjoitusvalmennukset ja toimittanut palautteen niistä kouluttajille.

Suljettu Facebook -ryhmä

Yhteydenpitoa ja ajatusten vaihtoa ryhmäläisten ja kouluttajien kesken koko koulutuksen ajan.

Lisensointi

Koulutuksen suoritettuasi ja läpäistyäsi lisensointikokeen saat lisensointi-todistuksen sekä luvan käyttää Holistic Sleep SCFA® univalmentaja -nimikettä.

 

EARLY -BIRD HINTA 1190 € + alv 24% (1475,60 €)

MITEN MUKAAN KOULUTUKSEEN?

  1. Tee ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella 31.7.2024 mennessä.Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Jos lasku tulee yritykselle, kerro yrityksesi nimi ja y-tunnus sekä ilmoita haluatko maksaa yhdessä erässä vai osamaksulla.
  2. Koulutuksen ilmoittautumismaksu on 150 € + alv 24% ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot ja laskun saat sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumismaksu on maksettu ja varmistat näin paikkasi koulutuksessa. Mikäli ilmoittautuminen tehdään 15.7. jälkeen, emme enää lähetä ilmoittautumislaskua vaan suoraan osallistumismaksun.
  3. Koko koulutus tai ensimmäinen osamaksuerä laskutetaan ja maksetaan ennen koulutuksen starttitapaamista. Hinta 1390 € + alv 24% (1723,60 €).

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, ota yhteyttä info@holisticsleep.fi puh. 040 8422 661/Katía tai 0400 815 500/Päivi.

”KOULUTUKSEN AIKANA OPIT AUTTAMAAN ASIAKKAITASI TEKEMÄÄN OIVALLUKSIA JA TUKEMAAN HEITÄ MUUTOKSESSA.”

KOULUTTAJAT

Katía Uusikartano
  • Uniterapeutti, sosiaalipsykologi (YTM), LCF Life Coach®, Business Coach
Päivi Karhu
  • Uniterapeutti, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ravintovalmentaja, LCF Life Coach®, ekonomi (KTM)
Meillä kummallakin kouluttajalla on omakohtainen kokemus yli vuosikymmenen jatkuneesta unettomuudesta, siitä toipumisesta sekä unilääkkeistä vieroittautumisesta. Hostaamme yhdessä Muijanukutus! -unipodcastia ja teemme ryhmävalmennuksia unettomille. Kumpikin tekee univalmennusta yksilöasiakkaille omien yritystensä Elossa ja Levossa kautta.

PALAUTTEITA:

Parasta olivat mielenkiintoiset esimerkit elävästä elämästä ja käytännön harjoitusvinkit asiakkaille.
Koulutus oli selkeästi rakennettu, asiasisältö perustui tutkittuun tietoon ja kouluttajat jakoivat kivasti omia kokemuksiaan esimerkkeinä.
Etäkoulutus, joka on helposti kankeaa ja haaleaa, toimi todella erinomaisesti. Meistä muodostui hyvä ryhmä, jossa kaikilla oli luottavainen olo ja myös annettavaa. Katian kirjoittama kirja, jonka saimme ennen kurssin alkua, toimi hyvänä innoittajana ja selkärankana muihin saamiimme materiaaleihin ja luentoihin. Asiakokonaisuus oli kattava ja moni taito karttui yhteisharjoituksissa.
Katía ja Päivi ovat asiallisia, empaattisia, asiansaosaavia kouluttajia.
Kiitos vielä hyvästä univalmennus koulutuksesta, joka oli mielestäni erittäin onnistunut kokonaisuus.
Päivi ja Katía ovat todellisia asiantuntujoita molemmat. Oli hienoa oppia uusia asioita ja saada varmennusta aikaisempaan.
Koulutus oli hyvin rakennettu kokonaisuus, joka eteni johdonmukaisesti.
Koulutuksessa kaikki oleellinen tuli kompaktisti, turhia vatkaamatta.
Molemmat olette ihania, selkeitä ja helposti lähestyttäviä ja veditte ryhmää lempeästi!