UNIVALMENTAJAKOULUTUS

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

”SUOMALAISET NUKKUVAT VÄHEMMÄN JA HUONOMMIN KUIN KOSKAAN. TIETOA UNESTA ON KYLLÄ SAATAVILLA, MUTTA APUA UNIVAIKEUKSIIN JA TUKEA UNILÄÄKKEISTÄ VIEROTTAUTUMISEEN ON VAIKEA LÖYTÄÄ.”

Tähän tarpeeseen olen kehittänyt Elossa® Univalmennuksen, jonka painopiste on mielen uudelleen virittämisessä ja ylivireystilan rauhoittamisessa. Valmennuksessa tunnistetaan ja muokataan asiakkaan uneen liittyviä haitallisia uskomuksia, jäykkiä ajatusmalleja sekä negatiivisia tunteita. Rauhoitellaan pelkomuistikeskusta ja kasvatetaan samalla luottamusta luonnolliseen uneen. Tavoitteena on päästä eroon liiallisesta unen kontrolloinnista ja alkaa ajatella ja käyttäytyä kuten normaali nukkuja.

HALUAISITKO SINÄ YMMÄRTÄÄ PAREMMIN ASIAKKAIDESI UNIONGELMIA JA SYVENTÄÄ OSAAMISTASI UNIVALMENNUKSEN ALUEELLE?

SINUSTAKO UNIVALMENTAJA?

Helsingin Uutiset listasi vuosi sitten tulevaisuuden aloja, joilla riittää töitä. Yksi toimiala oli väestön ikääntymiseen ja terveydenhoitoon liittyvät ammatit, esimerkkinä univalmentaja, joka auttaa aikuisia nukkumaan paremmin. Haluaisitko sinä auttaa suomalaisia nukkumaan paremmin ja enemmän? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä syksyllä käynnistyvät seuraavat Elossa® Univalmennukseen pohjautuvat univalmentajakoulutukset! Voit valita joko elokuussa alkavan iltaryhmän tai lokakuussa alkavan aamupäiväryhmän.
Varsinaista pohjakoulutusvaatimusta tähän koulutukseen pääsylle ei ole. Voit liittää univalmennuksen muuhun osaamiseesi, jolloin se toimii täydentävänä koulutuksena sinulle. Univalmentajakoulutus soveltuu erityisen hyvin coacheille, lyhytterapeuteille ja hyvinvointivalmentajille sekä muille hyvinvoinnin ja/tai unen parissa työskenteleville.
Koulutus toteutetaan pääasiassa etäyhteydellä Zoomia käyttäen. Ryhmään otetaan ainoastaan 4-8 henkilöä, jolloin ryhmästä saadaan vuorovaikutteisempi ja tiiviimpi.
Koulutuksen aikana toteutetaan harjoitusvalmennus yhdelle asiakkaalle, ja näitä valmennuksia käydään työnohjauksellisesti läpi livetapaamisessa.
Livetapaaminen pidetään koronarajoitusten salliessa Tampereella Cotone -hyvinvointitilassa. Tapaamisessa harjoitellaan unettomille soveltuvia rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia, käydään harjoitusvalmennuksia läpi, jaetaan todistukset ja juodaan juhlakahvit!

UNIVALMENTAJAKOULUTUS SISÄLTÄÄ:

The Sleepcoach Workbook: Pieni kirja parempaan uneen ja elämään
– Coachauksen perusteet -webinaari
Etäkoulutukset Zoomilla 4 x 3 h
Harjoitusvalmennus
– Livetapaaminen
– Suljettu Facebook-ryhmä koulutuksen ajan
– Syksyllä 2021 järjestetään kaksi univalmentajakoulutusta, ensimmäinen koulutus iltaisin ja toinen aamupäivisin:
KOULUTUS I
ke 11.8. klo 17-20
ti 17.8. klo 17-20
ke 25.8. klo 17-20
ti 31.8. klo 17-20
Livetapaaminen 25.9.
KOULUTUS II
ke 13.10. klo 9.30-12.30
ke 20.10. klo 9.30-12.30
ke 27.10. klo 9.30-12.30
ke 3.11. klo 9.30-12.30
Livetapaaminen 20.11.

790 € + alv 24% (979,60 €)

Koulutuksen ilmoittautumismaksu on 150 € + alv 24% ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Loppuosa koulutuksen hinnasta maksetaan ennen koulutuksen alkua. Tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot saat sähköpostitse.
KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA UNIVALMENTAJAKSI

MITEN MUKAAN KOULUTUKSEEN?

  1. Lähetä ilmoittautuminen sähköpostitse elossa@elossa.fi. Ilmoittautumisaika päättyy ensimmäiseen ryhmään 28.7.2021 ja toiseen ryhmään 29.9.2021. Ilmoittautumisen yhdeydessä tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Jos lasku tulee yritykselle, liitä mukaan yrityksesi nimi ja y-tunnus.
  2. Koulutuksen ilmoittautumismaksu on 150 € + alv 24% ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot ja laskun saat sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumismaksu on maksettu ja varmistat näin paikkasi syksyn 2021 Elossa® Univalmentajakoulutuksessa.
  3. Saat postitse kirjan The Sleep Coach Workbook: Pieni kirja parempaan uneen ja elämään, jota käytetään koulutuksen tukena. Saat myös linkin webinaariin, jossa käyn läpi coachauksen perusteita. Jos olet tilannut kirjan jo aiemmin, vähennetään se koulutuksen kokonaishinnasta.
  4. Loppuosa koulutuksen hinnasta laskutetaan ja maksetaan ennen etäkoulutusten alkua. Jos haluat maksaa laskun kahdessa erässä, ilmoittele siitä Katíalle.
Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään neljä.
Jos sinulla on kysyttävää valmennuksesta, ota yhteyttä puh. 040 8422 661/Katía tai elossa@elossa.fi.

”VALMENNUKSEN AIKANA OPIT AUTTAMAAN ASIAKKAITASI TEKEMÄÄN OIVALLUKSIA JA TUKEMAAN HEITÄ MUUTOKSESSA.”

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITANI:

Olin kärsinyt univaikeuksista jo pitkään ja kokeillut monia eri vaihtoehtoja unettomuuden voittamiseksi, tuloksetta. Aloin olla jo epätoivoinen asian suhteen ja niin fyysisesti kuin psyykkisestikin lopussa. Katían univalmennuksen aikana löysin keinoja joiden avulla olen saanut takaisin ihanan, levollisen yöunen ja samalla itsetuntemukseni lisääntyi huimasti. Sen ansiosta olen uskaltanut ottaa elämässäni askeleita, joita olin miettinyt jo pitkään mutta joiden ottamiseen minulla ei ollut aiemmin rohkeutta.
Nainen, 49 vuotta
Luottamukseni luonnollisen unen saantiin kasvoi merkittävästi ja rohkaistuin jättämään nukahtamislääkkeen kokonaan pois. Tietyt haitalliset uskomukseni uneen liittyen sai heittää romukoppaan, esimerkiksi se että väsymys iltapäivällä on merkki uniongelmasta. Katía on hyvin miellyttävä, empaattinen ja kannustava valmentaja. Erityiskiitos rohkaisusta nukahtamislääkkeen pois jättämisessä!
Nainen, 52 vuotta
Olen tyytyväinen saamaani univalmennukseen ja tukeen, mielelläni olisin jatkanut sitä loppuun asti, mutta jouduin keskeyttämään sen muiden terveysongelmien takia. Oli hyvä, että otin univalmentajaan yhteyttä, sain jutella uniasioista vapaasti ja peittelemättä mitään. Se on aina eteen päin. Harvoin siihen on tilaisuutta ja toisekseen, harva tuttava tai läheinen ymmärtää täysin, jos kertoo näistä asioista. Valmentajana Katía on ystävällinen, helposti lähestyttävä ja asiantunteva sekä luotettava.
Nainen, 68 vuotta

VALMENTAJANASI TOIMII KATÍA UUSIKARTANO

  • Sosiaalipsykologi (YTM), LCF® Life Coach, Firstbeat-asiantuntija, yrittäjä
  • Kokemus lähes 20 vuotta kestäneestä toiminnallisesta unettomuudesta, siitä toipumisesta ja unilääkkeistä vierottautumisesta
 
KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA UNIVALMENTAJAKSI