UNIVALMENTAJAKOULUTUS

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

”SUOMALAISET NUKKUVAT VÄHEMMÄN JA HUONOMMIN KUIN KOSKAAN. TIETOA UNESTA ON KYLLÄ SAATAVILLA, MUTTA APUA UNIVAIKEUKSIIN JA TUKEA UNILÄÄKKEISTÄ VIEROTTAUTUMISEEN ON VAIKEA LÖYTÄÄ.”

Tähän tarpeeseen olen kehittänyt Elossa® Univalmennuksen, jonka painopiste on mielen uudelleen virittämisessä ja ylivireystilan rauhoittamisessa. Valmennuksessa tunnistetaan ja muokataan asiakkaan uneen liittyviä haitallisia uskomuksia, jäykkiä ajatusmalleja sekä negatiivisia tunteita. Rauhoitellaan pelkomuistikeskusta ja kasvatetaan samalla luottamusta luonnolliseen uneen. Tavoitteena on päästä eroon liiallisesta unen kontrolloinnista ja alkaa ajatella ja käyttäytyä kuten normaali nukkuja.

HALUAISITKO SINÄ YMMÄRTÄÄ PAREMMIN ASIAKKAIDESI UNIONGELMIA JA SYVENTÄÄ OSAAMISTASI UNIVALMENNUKSEN ALUEELLE?

SINUSTAKO UNIVALMENTAJA?

Helsingin Uutiset listasi vuosi sitten tulevaisuuden aloja, joilla riittää töitä. Yksi toimiala oli väestön ikääntymiseen ja terveydenhoitoon liittyvät ammatit, esimerkkinä univalmentaja, joka auttaa aikuisia nukkumaan paremmin. Haluaisitko sinä auttaa suomalaisia nukkumaan paremmin ja enemmän? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä järjestämme Elossa® Univalmennukseen pohjautuvia univalmentajakoulutuksia.
Varsinaista pohjakoulutusvaatimusta tähän koulutukseen pääsylle ei ole. Voit liittää univalmennuksen muuhun osaamiseesi, jolloin se toimii täydentävänä koulutuksena sinulle. Univalmentajakoulutus soveltuu erityisen hyvin coacheille, lyhytterapeuteille ja hyvinvointivalmentajille sekä muille hyvinvoinnin ja/tai unen parissa työskenteleville.
Koulutus toteutetaan pääasiassa etäyhteydellä Zoomia käyttäen. Ryhmään otetaan ainoastaan 4-8 henkilöä, jolloin ryhmästä saadaan vuorovaikutteisempi ja tiiviimpi.
Koulutuksen aikana toteutetaan harjoitusvalmennus yhdelle asiakkaalle, ja näitä valmennuksia käydään työnohjauksellisesti läpi livetapaamisessa.
Livetapaaminen pidetään koronarajoitusten salliessa Tampereella Cotone -hyvinvointitilassa. Tapaamisessa harjoitellaan unettomille soveltuvia rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia, käydään harjoitusvalmennuksia läpi, jaetaan todistukset ja juodaan juhlakahvit!

UNIVALMENTAJAKOULUTUS SISÄLTÄÄ:

The Sleepcoach Workbook: Pieni kirja parempaan uneen ja elämään
– Coachauksen perusteet -webinaari
Etäkoulutukset Zoomilla 4 x 3 h
Harjoitusvalmennus
– Livetapaaminen
– Suljettu Facebook-ryhmä koulutuksen ajan
Seuraavan koulutuksen aikataulu:
KOULUTUS III/2021
ti 2.11. klo 17-20
ti 9.11. klo 17-20
ti 16.11. klo 17-20
ti 23.11. klo 17-20
Livetapaaminen 11.12.

790 € + alv 24% (979,60 €)

Koulutuksen ilmoittautumismaksu on 150 € + alv 24% ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Loppuosa koulutuksen hinnasta maksetaan ennen koulutuksen alkua. Tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot saat sähköpostitse.
KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA UNIVALMENTAJAKSI

MITEN MUKAAN KOULUTUKSEEN?

  1. Lähetä ilmoittautuminen sähköpostitse elossa@elossa.fi. Ilmoittautumisaika päättyy 17.10.2021. Ilmoittautumisen yhdeydessä tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Jos lasku tulee yritykselle, liitä mukaan yrityksesi nimi ja y-tunnus.
  2. Koulutuksen ilmoittautumismaksu on 150 € + alv 24% ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot ja laskun saat sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumismaksu on maksettu ja varmistat näin paikkasi syksyn 2021 Elossa® Univalmentajakoulutuksessa.
  3. Saat postitse kirjan The Sleep Coach Workbook: Pieni kirja parempaan uneen ja elämään, jota käytetään koulutuksen tukena. Saat myös linkin webinaariin, jossa käyn läpi coachauksen perusteita. Jos olet tilannut kirjan jo aiemmin, vähennetään se koulutuksen kokonaishinnasta.
  4. Loppuosa koulutuksen hinnasta laskutetaan ja maksetaan ennen etäkoulutusten alkua. Jos haluat maksaa laskun kahdessa erässä, ilmoittele siitä Katíalle.
Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään neljä.
Jos sinulla on kysyttävää valmennuksesta, ota yhteyttä puh. 040 8422 661/Katía tai elossa@elossa.fi.

”KOULUTUKSEN AIKANA OPIT AUTTAMAAN ASIAKKAITASI TEKEMÄÄN OIVALLUKSIA JA TUKEMAAN HEITÄ MUUTOKSESSA.”

TYYTYVÄISIÄ KOULUTETTAVIANI:

Etäkoulutus, joka on helposti kankeaa ja haaleaa, toimi Katian johdolla todella erinomaisesti. Meistä muodostui hyvä ryhmä, jossa kaikilla oli luottavainen olo ja myös annettavaa. Katia kirjoittama kirja, jonka saimme ennen kurssin alkua, toimi hyvänä innoittajana ja selkärankana muihin saamiimme materiaaleihin ja luentoihin. Asiakokonaisuus oli kattava ja moni taito karttui yhteisharjoituksissa.
Katía on loisto kouluttaja! Sympaattinen, asiansa osaava, kuunteleva ja innostava opettaja. Luonnonlahjakkuus!
Kiitos vielä hyvästä univalmennus koulutuksesta, joka oli mielestäni erittäin onnistunut kokonaisuus.
Katía on rauhallinen, kannustava, asiansa osaava, huumorintajuinen kouluttaja!
Parasta koulutuksessa oli se, että Katia osaa aihetta ja on uskottava.

VALMENTAJANASI TOIMII KATÍA UUSIKARTANO

  • Sosiaalipsykologi (YTM), LCF® Life Coach, Firstbeat-asiantuntija, yrittäjä
  • Kokemus lähes 20 vuotta kestäneestä toiminnallisesta unettomuudesta, siitä toipumisesta ja unilääkkeistä vierottautumisesta
 
KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA UNIVALMENTAJAKSI