Firstbeat hyvinvointianalyysi perustuu sykevaihtelun mittaamiseen ja monitieteelliseen tutkimukseen. Sen avulla opit, miten kehosi reagoi arjen eri tilanteissa.

Firstbeatin ympärivuorokautinen analyysi osoittaa hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat ja auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla. Hyvinvointianalyysi sopii kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta.

Hyvinvointianalyysi sisältää
  • Kolmen vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi
  • Mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren
  • Henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi -raportin sähköpostitse
  • 45 minuutin valmennuskeskustelun Firstbeat -asiantuntija Katía Uusikartanon kanssa, jossa käydään tulokset läpi ja asetetaan tavoitteet hyvinvoinnin parantamiseksi
  • Mittalaitteet ja raportin laatii ja toimittaa Firstbeat

Hyvinvointianalyysi kertoo sinulle stressin ja palautumisen tasapainon, unen laadun, kuntotason, liikunnan terveysvaikutukset, kertyneet askeleet ja kulutetut kalorit sekä miten voimavarasi muuttuvat mittausjakson aikana. Ymmärrät ja saat ideoita, miten voit omalla toiminnallasi arjessa vaikuttaa jaksamiseesi ja terveyteesi.

Huomioithan, että mittaus on suoritettava ja mittalaite palautettava kuukauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli palautus myöhästyy, laite katoaa tai rikkoutuu, veloitamme sinulta 249 € +alv. Vastuu ei koske tavanomaisesta kulutuksesta johtuvia rikkoutumisia. Myöhästyneestä palautuksesta lähetetään yksi muistutus, ja jos laite ei palaudu Firstbeatille siitä viikon sisällä, veloitamme myöhästymismaksun 249 € + alv.
Firstbeat-mittausta ei suositella henkilölle, jolla on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä, eteislepatus, kontrolloimaton kilpirauhashäiriö tai henkilölle joka on raskaana. Näillä henkilöillä tulosten vertailu viitearvoihin ei ole järkevää.
Varaa aika henkilökohtaiseen valmennuspuheluun ajanvarauskalenterista  tai soittamalla puh. 040 8422 661 noin 1-2 viikon päähän siitä, kun veit laitteen postiin.