Burnout, ero, keski-iän kriisi, ammatillinen solmu tai jokin muu muutoksen hetki elämässäsi? Onneksi olkoon – sinulle on tarjoutunut mahdollisuus miettiä, kuka olet ja mitä oikeasti haluat, ja mikä olisi juuri sinulle parasta.

Elämän välitilinpäätös on kahdeksan viikkoa kestävä valmennuskokonaisuus, jolloin saat pysähtyä ammattilaisen kanssa rauhassa ja luottamuksellisesti sinulle tärkeän teeman ympärille. Lue sisällöistä lisää täältä.

Elämän välitilinpäätös sisältää:

  • 5 x 60 min henkilökohtainen valmennus (Zoom tai live)
  • Tehtäviä valmennusten välille
  • Sähköpostituki valmennuksen ajan
  • Valmennustapaamiset rytmitetään siten, että ensin tapaamme tiheämmin ja valmennuskokonaisuuden loppua kohden pidemmillä väliajoilla.
  • Valmennuksessa käytettävät menetelmät ovat erilaisia harjoituksia, keskusteluja, tehtäviä ja suunnitelmia.
  • Valmennus pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan.

Valmentaja: Katía Uusikartano, sosiaalipsykologi (YTM), LCF® Life Coach

Henkilökohtainen valmennus on täysin luottamuksellista, eikä siitä tehdä muistiinpanoja verkkoon.

Maksettuasi valmennuksen ja varaa aika suoraan ajanvarauskalenterista tai ota yhteyttä sopiaksesi valmennuksen ajankohdasta.

Huom. Loppuvuoden 2020 ajan kaikki valmennukset tehdään Zoom-sovellusta tai käyttäen tai puhelimitse.

Jos haluat, niin ennen yhteistyömme alkua voit myös soittaa minulle 15 min ilmaisen tilannekartoituspuhelun puh. 040 8422 661, niin jutellaan hetki tilanteestasi ja tutustutaan hieman. Tervetuloa valmennukseen!