Yksilöcoaching2020-05-03T09:25:23+03:00

Project Description

Yksilöcoaching

VARAA AIKA

Yksilöcoaching

VARAA AIKA

TUKENASI MUUTOKSESSA

Life Coaching sopii sinulle, joka kaipaat apua ja tukea jonkin sinulle tärkeän tavoitteen kirkastamiseen ja rohkeutta sen saavuttamiseen, elämäntapamuutokseen, työ- ja uravalintoihin, ajanhallintaan, itsetunnon parantamiseen tai vaikka parisuhteen kiemuroihin. Coaching on erityisen hyödyllistä elämän muutostilanteissa, silloin kun elämä muuttuu odottamatta tai tunnet että kaikki ei ole ihan kohdallaan. Valmennuksessa autan sinua tekemään oivalluksia, selkiyttämään omat toiveesi ja tavoitteesi sekä rakentamaan toimintasuunnitelmaa niiden saavuttamiseksi. Voit valmennuksessa testailla erilaisia valintoja mielikuvaharjoituksin, päästää irti menneestä ja haitallisista tunteista, löytää vahvuutesi ja todellisen minäsi. Valmentajan avulla pystyt tarkastelemaan omaa elämääsi turvallisesti ammattilaisen kanssa, silloin kun et välttämättä ole terapia-avun tarpeessa. Minä kysyn ja kuuntelen, sinä kerrot ja oivallat.

Valmennuksen seurauksena:

  • Itsetuntosi ja itseluottamuksesi paranevat

  • Omat tavoitteesi ja arvomaailmasi kirkastuvat

  • Löydät todellisen minäsi – tiedät kuka olet ja mitä haluat

  • Uskallat mennä kohti unelmiasi ja tehdä ratkaisevia valintoja

  • Voit paremmin psyykkisesti ja fyysisesti

  • Ihmissuhteesi ovat antoisampia ja mutkattomampia

  • Alat elämään omannäköistäsi elämää

Life Coaching (hyvinvointivalmennus, ratkaisukeskeinen valmennus) perustuu kognitiiviseen käyttäytymisteoriaan, positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan. Siinä keskitytään valmennettavan vahvuuksiin ja voimavaroihin sekä positiiviseen lopputulokseen. Ratkaisukeskeisellä otteella saadaan muutosta ajattelu- ja toimintamalleissa aikaan yleensä jo muutamalla valmennuskerralla.

Valmentajalla voit käydä niin useasti ja sillä rytmillä kuin sinusta tuntuu hyvältä. Yleensä tapaamiset ovat 1-2 viikon välein ja yksi valmennus kestää 1 tunnin (1. tapaamiseen kannattaa varata hieman reilu tunti). Valmennus toteutetaan joko työtilassani Tampereella, Skypen/Messengerin/puhelimen välityksellä tai asiakkaan tiloissa. Halutessasi yhdistää ulkoilun ja valmennuksen, teen kävelyvalmennuksia Tampereella Pyynikin ja Rauhaniemen sekä Lempäälän ja Pirkkalan maastoissa. Lue lisää kävelyvalmennuksesta täältä. Suosittelen vähintään neljän valmennuskerran kokonaisuutta, mutta halutessasi voit myös ostaa yksittäisiä valmennuksia.

“Maailma on kaunis ja hyvä elää sille
jolla on aikaa ja tilaa unelmille
ja mielen vapaus, ja mielen vapaus
On vapautta istua iltaa yksinänsä
ja tuntea tutkia omaa sisintänsä
ja elää elämäänsä, ja elää elämäänsä”

VEXI SALMI

Löydä paras versio sinusta!

COACHING HINNAT:

  • Yksittäinen henkilökohtainen valmennus 90 € / tunti (sis. alv 24%)

  • Neljän valmennuskerran kokonaisuus 349 € (sis. alv 24%)

  • Kuuden valmennuskerran kokonaisuus 499 € (sis. alv 24%)

VARAA AIKA