YKSILÖCOACHING

”MIELESTÄNI OMAA MIELTÄ KANNATTAA HOITAA PYSÄHTYMÄLLÄ SÄÄNNÖLLISESTI TÄRKEIDEN KYSYMYSTEN ÄÄRELLE”

MITÄ LIFE COACHING ON?

Coaching sopii sinulle, joka kaipaat apua ja tukea jonkin sinulle tärkeän tavoitteen kirkastamiseen ja rohkeutta sen saavuttamiseen, elämäntapamuutokseen, työ- ja uravalintoihin, ajanhallintaan, itsetunnon parantamiseen tai vaikka parisuhteen kiemuroihin. Coaching on erityisen hyödyllistä elämän muutostilanteissa, silloin kun elämä muuttuu odottamatta tai tunnet että kaikki ei ole ihan kohdallaan.

Valmennuksessa autan sinua tekemään oivalluksia, selkiyttämään omat toiveesi ja tavoitteesi sekä rakentamaan toimintasuunnitelmaa niiden saavuttamiseksi. Voit valmennuksessa testailla erilaisia valintoja mielikuvaharjoituksin, päästää irti menneestä ja haitallisista tunteista, löytää vahvuutesi ja todellisen minäsi. Valmentajan avulla pystyt tarkastelemaan omaa elämääsi turvallisesti ammattilaisen kanssa, silloin kun et välttämättä ole terapia-avun tarpeessa. Minä kysyn ja kuuntelen, sinä kerrot ja oivallat.

”Voit löytää coachauksen avulla vastauksia kysymyksiin: Kuka minä olen? Mitä minulle kuuluu? Mitä haluan? Miten pääsen sinne, mistä unelmoin ja mitä tavoittelen?”

”JOSKUS SITÄ EI VAAN PÄÄSE POHDINNOISSA ITSEKSEEN ETEENPÄIN TAI EI HALUA RASITTAA LIIKAA LÄHEISIÄ – EIKÄ OLE TERAPIA-AVUNKAAN TARPEESSA”

LCF Life Coach® Katía Uusikartano

 • Sosiaalipsykologi (YTM), LCF Life Coach®, uniterapeutti, sarjayrittäjä
 • Kolmen lapsen äiti ja intohimoinen yrittäjä Lempäälästä
 • Valmentajana lämminhenkinen kuuntelija ja taitava tsemppaaja
 • Missiona saada ihmiset elämään täyttä ja omannäköistä elämäänsä

TOIMIALUEENA TAMPERE (LIVE) / KOKO SUOMI (ETÄ)

”ELETÄÄN KUN OLLAAN ELOSSA, EIKS VAAN?”

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITANI:

Valmennus selkeytti ajatuksiani. Analyyttinen suhtautumistapa ja suurten kokonaisuuksien paloittelu pienempiin tekijöihin auttoivat tekemään ratkaisun työelämään liittyvässä ristiriitatilanteessa. Olin lykännyt päätöstä vuosia.

 

Nainen, 47 vuotta

Pitkään muhinut muutosprosessi sai vauhtia. Lopetin tupakanpolton, laihdutuskuuri alkoi (nyt -5kg) ja jatkuu edelleen, aloin miettimään itseäni, huomasin tyytymättömyyteni parisuhteeseen, siinäkin nyt prosessi käynnissä. Olen vähentänyt alkoa ja alkanut hölkkäämään ja joogaamaan. Olen paljon varmempi, iloisempi ja sain valmennuksen päätyttyä myös tosi kiinnostavan työpaikan.

 

Nainen, 38 vuotta

Työskentely Katían kanssa oli ammattimaista, järjestelmällistä, lämmintä, ratkaisukeskeistä. Valmennukset olivat tuottavia ja tästä projektista jäi hyvä fiilis.

 

Mies, 41 vuotta

Valmennuksessa oma elämänhallintani vahvistui ja tuli tunne, että asioihin voi sittenkin vaikuttaa. Keskustelulla ja asian ääreen pysähtymisellä oman elämän arvoasteikko oikenee, asiat pääsee näkemään selvemmin ja mahdollisuudet puuttua tilanteeseen paranevat. Tässä onnistuimme.

 

Nainen, 47 vuotta

Sain valmennuksessa varmistusta siihen, mihin haluan lähitulevaisuudessa keskittyä ja mille antaa energiaani. Ei kannata yrittää parantaa ja muuttaa kaikkea kertarysäyksellä. Pienet tavoitteet vievät pidemmälle. Katía on valmentajana rauhallinen ja empaattinen, ja hänen kokemuksensa ihmisten kohtaamisessa näkyy.

 

Nainen, 36 vuotta

Polku omaan hyvään oloon selkeni mulle tapaamisten aikana. Tajusin etten voi tehdä tätä kenenkään muun kuin itseni takia.

 

Mies, 38 vuotta

Katía on hauska, eläväinen ja fiksu valmentaja, jossa on sopivassa suhteessa empaattisuutta ja napakkuutta. Olen vaikuttunut!

 

Nainen, 52 vuotta

Coachingin avulla:

 • Pysähdyt pohtimaan, missä olet nyt ja minne haluat mennä

 • Omat tavoitteesi ja arvomaailmasi kirkastuvat

 • Löydät todellisen minäsi – tiedät kuka olet ja mitä haluat

 • Uskallat mennä kohti unelmiasi ja tehdä ratkaisevia valintoja

 • Voit paremmin psyykkisesti ja fyysisesti

 • Ihmissuhteesi ovat antoisampia ja mutkattomampia

Coachauksessa voit käydä niin useasti ja sillä rytmillä kuin sinusta tuntuu hyvältä. Yleensä tapaamiset ovat 1-2 viikon välein ja yksi valmennus kestää 1 tunnin (1. tapaamiseen kannattaa varata hieman reilu tunti). Valmennus toteutetaan joko työtilassani Tampereella, etäyhteydellä tai asiakkaan tiloissa. Halutessasi yhdistää ulkoilun ja valmennuksen, teen kävelyvalmennuksia Tampereella Pyynikin ja Rauhaniemen sekä Lempäälän ja Pirkkalan maastoissa. Lue lisää kävelyvalmennuksesta täältä. Koska coaching on aina prosessi, suosittelen vähintään neljän valmennuskerran kokonaisuutta.

“Maailma on kaunis ja hyvä elää sille
jolla on aikaa ja tilaa unelmille
ja mielen vapaus, ja mielen vapaus
On vapautta istua iltaa yksinänsä
ja tuntea tutkia omaa sisintänsä
ja elää elämäänsä, ja elää elämäänsä”
VEXI SALMI

OLLAAN YHTEYDESSÄ!

Jos sinulla on kysyttävää coachingista, soittele tai lähetä minulle viesti tästä!

  Yhteystiedot

  040 8422 661 / Katía

  Etävalmennukset:
  Zoom/Teams

  Hinnasto

  Yksittäinen henkilökohtainen coaching

  120 € / 75 min (sis. alv24%)

  Neljän coachingin kokonaisuus

  450 € (sis. alv24%)

  Kuuden coachingin kokonaisuus

  650 € (sis. alv24%)

  Voit varata ensin yhden valmennuskerran ja sen jälkeen päättää, millaisen paketin haluat. Pakettihinta-alennus hyvitetään viimeisellä valmennuskerralla.