Businessmentorointi2020-05-03T09:25:03+03:00

Project Description

Businessmentorointi

VARAA AIKA

Businessmentorointi

VARAA AIKA

KASVUA RAKENTAMASSA

Tarjoan startup-, mikro- ja pk-yrittäjille sekä yrittäjiksi aikoville mentorointia ja sparrausta, joka tähtää liiketoiminnan kehittämiseen ja yrittäjän ammatilliseen kasvuun. Käsittelemme mentoroinnissa niitä teemoja, jotka sinä koet yritystoiminnassasi sillä hetkellä tärkeimmiksi, esim. uusien ideoiden testaaminen, asiakkaiden tunnistaminen ja hankkiminen, verkostojen kehittäminen, palvelumuotoilu ja tuotteistaminen, brändin rakentaminen tai markkinoinnin suunnittelu.

Mielestäni yrittäjä tarvitsee intohimoa, uskallusta ja tavoitteellisuutta onnistuakseen. Intohimoa sinulla jo varmasti on, ja mentoroinnin kautta saat lisää rohkeutta, löydät oman potentiaalisi ja lähdet määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti kohti tavoitteitasi ja liiketoiminnan kasvua!

Mentoroinnin avulla:

  • Teet liiketoimintaa tavoitteellisemmin ja tuloksellisemmin

  • Valjastat koko potentiaalisi ja vahvuusalueesi käyttöön

  • Saat uusia näkökulmia ja avautuu uusia vaihtoehtoja

  • Pysähdyt pohtimaan, missä olet ja minne haluat mennä

  • Tunnistat ja poistat onnistumisen esteenä olevia uskomuksia

Itselläni on yli 10 vuoden kokemus menestyksekkäästä verkkokauppaliiketoiminnasta, kahdesta hyvin erilaisesta startup-yrityksestä sekä Exitistä liiketoimintakaupan myötä. Mentorina olen positiivinen, innostava ja tähtään siihen että mentoroitavieni yritystoiminta on kannattavaa, yrittäjä löytää oman kasvupotentiaalinsa, nauttii tekemisestään ja pitää samalla myös jaksamisestaan huolta.

Olet sitten vasta ideointivaiheessa yrityksesi kanssa, juuri aloittanut yrittäjä tai jo useamman vuoden toiminut alalla, mentorointi hyödyttää sinua varmasti. Mentorointitapaamiset ovat yleensä kerran kuukaudessa, mutta voimme tavata niin usein kuin sinä koet tarpeelliseksi. Suosittelen puolen vuoden pakettia (6 krt), mutta voit myös halutessasi ostaa yksittäisiä mentorointisessioita. Ensimmäisen mentorointikerran hinta vähennetään 6 kerran paketista, jos hankit sen 2 kk sisällä ensimmäisestä tapaamisesta. Tarjoan myös ryhmämentorointia ja -valmennusta –  kerro toiveistanne niin teen tarjouksen sen pohjalta.

“Tää on niille jotka päättää selvii voittajina.
Tää on pukuhuone tsemppauskamaa,
niille jotka löytää aina jotain petrausvaraa.
Niille jotka vetää vastustajaa kovempaa,
jotka nuorempiaan kannustaa ja opettaa.”

CHEEK

Löydä oma kasvupotentiaalisi!

YKSILÖMENTOROINTI 1,5 h: 100 € (+alv 24%)
YKSILÖMENTOROINTI 6 x 1,5 h: 549 € (+alv 24%)
PYYDÄ ERILLINEN TARJOUS RYHMÄMENTOROINNISTA JA YRITYSVALMENNUKSESTA.
VARAA AIKA