MUIJANUKUTUS! -PODCAST

MUIJANUKUTUS! -podcast tarjoilee jämäkkää, mutta lempeää puhetta unettomuudesta sinulle, joka olet jo kokeillut kaikkea ja jonka voimat ja ideat alkavat olla vähissä. Tiedät kyllä, miten tärkeää nukkuminen on, mutta unen saanti on vaikeaa tai heräilet öisin tahtomattasi. Olet kyllästynyt hyvää tarkoittavien ihmisten “Onko sulla hyvä tyyny?” -kysymyksiin ja ahdistut mediassa toistuvista “10 takuuvarmaa vinkkiä hyvään uneen” -jutuista. Tunnistitko itsesi?

”PITKITTYNEESTÄ UNETTOMUUDESTA HARVOIN TOIPUU MAKUUHUONETTA TUULETTAMALLA”

MUIJANUKUTUS! -podcastia hostaavat univalmentajat ja ex-unettomat Katía Uusikartano ja Päivi Karhu. Jaksot sisältävät roppakaupalla toivoa, lohtua ja vertaistukea, mutta myös ajattelun ravistelua ja mielen uudelleen virittelyä nukkumiseen liittyen. Kutsumme myös  mielenkiintoisia asiantuntijoita ja unettomia juttelemaan kanssamme unettomuudesta.

Podcastin pääyhteistyökumppanit ovat Firstbeat, Neurosonic Finland, Puhti, Puhdistamo, Valmentamo, Kellumo sekä QuietOn. Kumppanimme ovat kotimaisia yrityksiä, joiden laadukkaita tuotteita ja palveluita Muijanukuttajat voivat aidosti suositella univaikeuksien kanssa kamppaileville. Aina podcast -jakson jälkeen käynnistyy uusi arvonta Muijanukutus -facebooksivulla.

Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja palautetta osoitteessa muijanukutus@gmail.com.

KUUNTELE JAKSOT TÄSTÄ:

Jakso 1: UNETTOMISTA MUIJANUKUTTAJIKSI!

Jakso 2: MUUT EI YMMÄRRÄ ERITYISHERKÄN UNIHAASTEITA!

Jakso 3: MUN ON PAKKO NUKKUA TAI EN SELVIÄ HUOMISESTA!

Jakso 4: HORMONIT SOTKEVAT NUKKUMISET!

Jakso 5: KROPPA NIIN YLIKIERROKSILLA ETTEN SAA UNTA!

Jakso 6: HYVÄT, PAHAT UNILÄÄKKEET!

Tiedätkö mitään muuta lääkettä, johon suhtauduttaisiin niin ristiriitaisesti, pelonsekaisin tuntein ja itseään syyllistäen, kuin unilääkkeet? Tässä jaksossa keskustelemme unilääkkeistä ja muista unettomuuteen käytettävistä lääkkeistä ja hoitokeinoista sekä siitä, miten unilääkkeistä voi päästä eroon halutessaan. Lisäksi me muijanukuttajat kerromme omista kokemuksistamme ja tuntemuksistamme lääkkeiden käyttöön liittyen, sekä miten lopulta useiden yritysten jälkeen onnistuimme vierottautumaan niistä.

Vieraanamme on unilääketieteeseen pätevöitynyt, psykiatrian erikoislääkäri ja dosentti Katinka Tuisku, joka kertoo mm. eri tyyppisistä unilääkkeistä, uusista tuulista unilääkerintamalla ja vaihtoehtoisista lääkkeistä. Hän kertoo myös vaikean unettomuuden hoitamisesta, unettomuuden lääkkeettömistä hoitokeinoista ja antaa ohjeita unilääkkeiden lopettamiseen.

Muijanukutus! -Facebook sivulla on käynnissä arvonta, jossa palkintoina on kaksi Puhdistamon tuotepakettia (arvo à 99,75 €).

Voit kuunnella jakson myös Spotifyssa, Google Podcastsissa tai Apple Podcastsissa!

 

 
 
 

ARVONNAT OVAT KÄYNNISSÄ MUIJANUKUTUS -FACEBOOKSIVULLA! SEURAAVA ARVONTA SULKEUTUU 29.8.