MUIJANUKUTUS! -PODCAST

MUIJANUKUTUS! -podcast tarjoilee jämäkkää, mutta lempeää puhetta unettomuudesta sinulle, joka olet jo kokeillut kaikkea ja jonka voimat ja ideat alkavat olla vähissä. Tiedät kyllä, miten tärkeää nukkuminen on, mutta unen saanti on vaikeaa tai heräilet öisin tahtomattasi. Olet kyllästynyt hyvää tarkoittavien ihmisten “Onko sulla hyvä tyyny?” -kysymyksiin ja ahdistut mediassa toistuvista “10 takuuvarmaa vinkkiä hyvään uneen” -jutuista. Tunnistitko itsesi?

”PITKITTYNEESTÄ UNETTOMUUDESTA HARVOIN TOIPUU MAKUUHUONETTA TUULETTAMALLA”

MUIJANUKUTUS! -podcastia hostaavat univalmentajat ja ex-unettomat Katía Uusikartano ja Päivi Karhu. Jaksot sisältävät roppakaupalla toivoa, lohtua ja vertaistukea, mutta myös ajattelun ravistelua ja mielen uudelleen virittelyä nukkumiseen liittyen. Kutsumme myös  mielenkiintoisia asiantuntijoita ja unettomia juttelemaan kanssamme unettomuudesta.

Podcastin pääyhteistyökumppanit ovat Firstbeat, Neurosonic Finland, Puhti, Puhdistamo, Valmentamo, Kellumo sekä QuietOn. Kumppanimme ovat kotimaisia yrityksiä, joiden laadukkaita tuotteita ja palveluita Muijanukuttajat voivat aidosti suositella univaikeuksien kanssa kamppaileville. Aina podcast -jakson jälkeen käynnistyy uusi arvonta Muijanukutus -facebooksivulla.

Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja palautetta osoitteessa muijanukutus@gmail.com.

KUUNTELE JAKSOT TÄSTÄ:

Jakso 1: UNETTOMISTA MUIJANUKUTTAJIKSI!

Jakso 2: MUUT EI YMMÄRRÄ ERITYISHERKÄN UNIHAASTEITA!

Jakso 3: MUN ON PAKKO NUKKUA TAI EN SELVIÄ HUOMISESTA!

Jakso 4: HORMONIT SOTKEVAT NUKKUMISET!

Tiedätkö, miten monilla tavoilla hormonit vaikuttavat naisen nukkumiseen? Tämä jakso keskittyy tähän melko vähän tutkittuun ja aivan liian vähän puhuttuun aiheeseen. Käymme läpi naisen hormonaalista elämää murrosiästä vaihdevuosiin. Juttelemme myös hormonikorvaushoidon vaikutuksista uneen ja yleiseen terveyteen. Ja tottakai me Muijanukuttajat jaamme myös muita vinkkejä parempiin uniin vaihdevuosissa.

Vieraanamme on synnytys- ja naistentautiopin professori, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, unitutkimuksen erityisasiantuntija Päivi Polo.

 

Muijanukutus! -Facebook sivulla on käynnissä arvonta, jossa palkintoina on kaksi Puhdin terveystarkastus -testipakettia (arvo à 99€) sekä kaksi Kellumon Rentoutuspakettia (arvo à 86€).

Voit kuunnella jakson myös Spotifyssa, Google Podcastsissa tai Apple Podcastsissa!

ARVONNAT OVAT KÄYNNISTYNEET MUIJANUKUTUS -FACEBOOKSIVULLA! KEVÄÄN ARVONTA SULKEUTUU 23.6.