KATÍA UUSIKARTANO – KOULUTUS JA KOKEMUS2020-06-22T10:00:48+03:00

Koulutus ja kokemus

Minulla on yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä verkkokauppaliiketoiminnan parista. Yrittäjäuraani ennen olen työskennellyt henkilöstönkehittämistehtävissä yliopistossa ja psykologisessa asiakastyössä puolustusvoimilla. Yhdistävinä tekijöinä työelämässäni ovat olleet uuden ideointi ja kokeilu, asiakkaideni odotukset ylittävä palveleminen, jatkuva kehittyminen sekä intohimoinen suhtautuminen tekemiseeni.

Koulutukseltani olen sosiaalipsykologi (YTM) ja LCF® Life Coach. Olen opiskellut yliopistossa myös psykologiaa ja yrityksen hallintoa. Yrittäjäosaamistani olen kasvattanut mm. suorittamalla Yrittäjän ammattitutkinnon ja Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Tärkein osaaminen yrittäjyydestä on kuitenkin tullut johtamalla ja kehittämällä omaa yritystä menestyksekkäästi yli vuosikymmenen ajan.

Toimin kokemusvalmentajana uneen ja nukkumiseen liittyvissä asioissa, sillä itselläni on ollut erilaisia uniongelmia lähes 20 vuoden ajan. Jo psykologiaa opiskellessani kiinnostuin unesta, ja omien vaikeuksieni myötä olen kerännyt aiheesta valtavan tietopohjan. Olen itse kokeillut laajan kirjon eri menetelmiä unettomuuden hoitoon ja tiedän miltä vakava unettomuus tuntuu. Unettomuus aiheuttaa työelämässä ja yhteiskunnassamme suuria taloudellisia kustannuksia ja monenlaisia ongelmia, ja haluan olla mukana minimoimassa niitä. Missioni onkin tuottaa Suomeen lisää energiaa paremmilla yöunilla. Elossa® Univalmennus on kehitetty omien kokemuksieni, tietopohjani ja valmennusosaamiseni pohjalta. Tarjoan univalmennusta sekä yksilöasiakkaille että ryhmille.