Katía Uusikartano

Koulutus ja kokemus

Minulla on yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä verkkokauppaliiketoiminnan parista, kolmesta startup-yrityksestä ja business EXITistä. Ennen yrittäjäuraani olen työskennellyt henkilöstönkehittämistehtävissä yliopistossa ja psykologisessa asiakastyössä puolustusvoimilla. Yhdistävinä tekijöinä työelämässäni ovat olleet uuden ideointi ja kokeilu, jatkuva oppiminen ja kehittyminen sekä intohimoinen suhtautuminen kaikkeen tekemiseeni.

Koulutukseltani olen sosiaalipsykologi (YTM) ja LCF® Life Coach. Olen opiskellut yliopistossa myös psykologiaa ja yrityksen hallintoa. Yrittäjäosaamistani olen kasvattanut mm. suorittamalla Yrittäjän ammattitutkinnon ja Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Tärkein osaaminen yrittäjyydestä on kuitenkin tullut johtamalla ja kehittämällä omaa yritystä menestyksekkäästi yli vuosikymmenen ajan.

Erityisosaaminen

Unettomuus aiheuttaa työelämässä ja yhteiskunnassamme suuria taloudellisia kustannuksia sekä ihmisten henkilökohtaisessa elämässä monenlaisia ongelmia, ja haluan olla mukana minimoimassa niitä. Jo psykologiaa opiskellessani kiinnostuin unesta, ja omien univaikeuksieni myötä olen kerännyt aiheesta valtavan tietopohjan. Olen itse kokeillut laajan kirjon eri menetelmiä unettomuuden hoitoon ja tiedän miltä vakava unettomuus tuntuu. Missioni onkin tuottaa Suomeen lisää energiaa paremmilla yöunilla, ja tätä varten olen kehittänyt Elossa® Univalmennuskonseptin. Univalmennus pohjautuu kognitiivisiin menetelmiin, coachaukseen ja vertaistukeen. Tarjoan univalmennusta sekä yksilöasiakkaille että ryhmille. Lue lisää univalmennuksesta täältä.

Toinen intohimoni on yrittäjien ja yritysten kasvutarinat.  Coachaan ja mentoroin yrittäjiä sekä yrittäjiksi aikovia kohti oman yrittäjäminän löytämistä, osaamisen kasvua, vaurastumista ja hyvinvointia. Yrittäjäcoaching tähtää liikeidean kirkastamiseen timanttiseksi sekä liiketoiminnan kehittämiseen ja buustaamiseen seuraavalle tasolle. Pitäen silti koko ajan mielessä, että vain hyvinvoiva yrittäjä pystyy rakentamaan hyvinvoivan yrityksen. Lue lisää yrittäjcoachingista täältä.

OLLAAN YHTEYDESSÄ!

Voit lähettää minulle viestin alla olevaa lomaketta käyttäen.

  Yhteystiedot

  040 8422 661

  Etävalmennukset:
  Puhelin/Whatsapp/Messenger/Zoom

  VARAA AIKA
  LIITY UNI-POSTITUSLISTALLE