Katía Uusikartano

Koulutus ja kokemus

Minulla on yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä verkkokauppaliiketoiminnan parista, viidestä omasta tai yhteisyrityksestä sekä business EXITistä. Ennen yrittäjäuraani olen työskennellyt henkilöstönkehittämistehtävissä yliopistossa ja psykologisessa asiakastyössä puolustusvoimilla. Yhdistävinä tekijöinä työelämässäni ovat olleet uuden ideointi ja kokeilu, jatkuva oppiminen ja kehittyminen sekä intohimoinen suhtautuminen kaikkeen tekemiseeni.

Koulutukseltani olen sosiaalipsykologi (YTM) ja LCF® Life Coach. Olen opiskellut yliopistossa myös psykologiaa ja yrityksen hallintoa, ja täydentänyt osaamistani HOT-terapiamenetelmillä. Yrittäjäosaamistani olen kasvattanut mm. suorittamalla Yrittäjän ammattitutkinnon ja Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Tärkein osaaminen yrittäjyydestä on kuitenkin tullut johtamalla ja kehittämällä omia yrityksiäni menestyksekkäästi lähes 15 vuoden ajan.

Erityisosaaminen

Unettomuus aiheuttaa työelämässä ja yhteiskunnassamme suuria taloudellisia kustannuksia sekä ihmisten henkilökohtaisessa elämässä monenlaisia ongelmia, ja haluan olla mukana minimoimassa niitä. Jo psykologiaa opiskellessani kiinnostuin unesta, ja omien univaikeuksieni myötä olen kerännyt aiheesta valtavan tietopohjan. Olen itse kokeillut laajan kirjon eri menetelmiä unettomuuden hoitoon ja tiedän miltä vakava unettomuus tuntuu. Missioni onkin tuottaa Suomeen lisää energiaa paremmilla yöunilla, ja tätä varten olen kehittänyt Elossa® Univalmennuskonseptin. Univalmennus pohjautuu kognitiivisiin ja hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiin, coachaukseen ja vertaistukeen. Tarjoan univalmennusta sekä yksilöasiakkaille että ryhmille ja lisäksi koulutan Holistic Sleep SCFA® univalmentajia.

Toinen intohimoni on yrittäjien ja yritysten kasvutarinat.  Coachaan ja mentoroin yrittäjiä sekä yrittäjiksi aikovia kohti oman yrittäjäminän löytämistä, osaamisen kasvua, vaurastumista ja hyvinvointia. Yrittäjäcoaching tähtää liikeidean kirkastamiseen timanttiseksi sekä liiketoiminnan kehittämiseen ja buustaamiseen seuraavalle tasolle. Pitäen silti koko ajan mielessä, että vain hyvinvoiva yrittäjä pystyy rakentamaan hyvinvoivan yrityksen. Lue lisää yrittäjcoachingista täältä.

Yritykset

 • ELOSSA: Univalmennus, Coaching, Elämän välitilinpäätös® valmennus, Holistic Sleep SCFA® univalmentajakoulutus
 • HEELA HEELA OY: Yrittäjien sparraus, liiketoiminnan kasvu- ja kehittämispalvelut, visuaalinen sisällöntuotanto, Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti, Business Finland Innovaatiosetelit
 • COTONE HYVINVOINTI OYHyvinvoinnin ammattilaisten muodostama yhteisö ja työtilat Tampereen Tammelassa. Koulutusta, valmennusta ja kohtaamisia. Vuokraamme tiloja myös muille hyvinvoinnin osaajille.

OLLAAN YHTEYDESSÄ!

Voit lähettää minulle viestin alla olevaa lomaketta käyttäen.

  Yhteystiedot

  040 8422 661

  Etävalmennukset:
  Puhelin/Whatsapp/Messenger/Zoom