FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI

TILAA TÄSTÄ

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI PERUSTUU SYKEVAIHTELUN MITTAAMISEEN JA MONITIETEELLISEEN TUTKIMUKSEEN. SEN AVULLA OPIT, MITEN KEHOSI REAGOI ARJEN ERI TILANTEISSA.

Firstbeatin ympärivuorokautinen analyysi osoittaa hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat ja auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla. Hyvinvointianalyysi sopii kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta.

FIRSTBEAT -HYVINVOINTIANALYYSI

Mittaus & valmennuskeskustelu 45 min

169 € (sis. alv 24%)

2 x mittaus & 2 x valmennuskeskustelu 45 min

299 € (sis. alv 24%)

KYLLÄ, HALUAN TILATA ANALYYSIN

ANALYYSIN AVULLA SAAT TIETOA:

 • Millainen on päivittäinen kuormitustasosi ja mitkä asiat aiheuttavat stressipiikkejä?

 • Miten kehosi palautuu päivän rasituksista ja onko palautuminen riittävää?

 • Nukutko riittävästi ja onko unesi laatu hyvällä tasolla?

 • Millainen kuntotasosi on tällä hetkellä ja miten liikunta tukee terveyttäsi?

 • Miten elintapasi ja elämänrytmisi vaikuttavat sinun hyvinvointiisi?

KIINNOSTAISIKO SINUA TIETÄÄ, MITEN HYVIN OIKEASTI VOIT JA MITÄ VOISIT TEHDÄ TERVEYTESI ETEEN?

FIRSTBEAT -HYVINVOINTIANALYYSI SISÄLTÄÄ:

 • Kolmen vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi
 • Mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren
 • Henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi -raportin sähköpostitse
 • 45 minuutin valmennuskeskustelun Firstbeat -asiantuntija Katía Uusikartanon kanssa, jossa käydään tulokset läpi ja asetetaan tavoitteet hyvinvoinnin parantamiseksi
 • Mittalaitteet ja raportin laatii ja toimittaa Firstbeat

JOS HALUAT TILATA MITTAUKSEN, TOIMI NÄIN:

 1. Tilaa hyvinvointianalyysi Elossa -verkkokaupasta
 2. Maksettuasi tilauksen Firstbeat lähettää sinulle mittalaitteen postitse
 3. Käytä mittalaitetta paketissa tulevien ohjeiden mukaisesti kolmen vuorokauden ajan ja täytä samalla päiväkirjaa, johon pääset saamastasi linkistä
 4. Palauta mittalaite Firstbeatille mukana tulleessa palautuskuoressa
 5. Varaa aika henkilökohtaiseen valmennuspuheluun ajanvarauskalenterista 1-2 viikon päähän siitä, kun veit laitteen postiin. Näin ehdimme analysoida tulokset ennen valmennusta.
Huomioithan, että mittaus on suoritettava ja mittalaite palautettava kuukauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli palautus myöhästyy, laite katoaa tai rikkoutuu, veloitamme sinulta 249 € +alv. Vastuu ei koske tavanomaisesta kulutuksesta johtuvia rikkoutumisia. Myöhästyneestä palautuksesta lähetetään yksi muistutus, ja jos laite ei palaudu Firstbeatille siitä viikon sisällä, veloitamme myöhästymismaksun 249 € + alv.
HUOM.
Firstbeat-mittausta ei suositella henkilölle, jolla on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä, eteislepatus, kontrolloimaton kilpirauhashäiriö tai henkilölle joka on raskaana. Näillä henkilöillä tulosten vertailu viitearvoihin ei ole järkevää.

HYVINVOINTIANALYYSI KERTOO SINULLE STRESSIN JA PALAUTUMISEN TASAPAINON, UNEN LAADUN, KUNTOTASON, LIIKUNNAN TERVEYSVAIKUTUKSET, KERTYNEET ASKELEET JA KULUTETUT KALORIT SEKÄ MITEN VOIMAVARASI MUUTTUVAT MITTAUSJAKSON AIKANA. YMMÄRRÄT JA SAAT IDEOITA, MITEN VOIT OMALLA TOIMINNALLASI ARJESSA VAIKUTTAA JAKSAMISEESI JA TERVEYTEESI.