UNIVALMENTAJA -VALMENNUS

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

”SUOMALAISET NUKKUVAT VÄHEMMÄN JA HUONOMMIN KUIN KOSKAAN. TIETOA UNESTA ON KYLLÄ SAATAVILLA, MUTTA APUA UNIVAIKEUKSIIN JA TUKEA UNILÄÄKKEISTÄ VIEROTTAUTUMISEEN ON VAIKEA LÖYTÄÄ.”

Tähän tarpeeseen olen kehittänyt Elossa® Univalmennuksen, jonka painopiste on mielen uudelleen virittämisessä ja ylivireystilan rauhoittamisessa. Valmennuksessa tunnistetaan ja muokataan asiakkaan uneen liittyviä haitallisia uskomuksia, jäykkiä ajatusmalleja sekä negatiivisia tunteita. Rauhoitellaan pelkomuistikeskusta ja kasvatetaan samalla luottamusta luonnolliseen uneen. Tavoitteena on päästä eroon liiallisesta unen kontrolloinnista ja alkaa ajatella ja käyttäytyä kuten normaali nukkuja.

HALUAISITKO SINÄ YMMÄRTÄÄ PAREMMIN ASIAKKAIDESI UNIONGELMIA JA SYVENTÄÄ OSAAMISTASI UNIVALMENNUKSEN ALUEELLE?

SINUSTAKO UNIVALMENTAJA?

Helsingin Uutiset listasi vuosi sitten tulevaisuuden aloja, joilla riittää töitä. Yksi toimiala oli väestön ikääntymiseen ja terveydenhoitoon liittyvät ammatit, esimerkkinä univalmentaja, joka auttaa aikuisia nukkumaan paremmin. Haluaisitko sinä auttaa suomalaisia nukkumaan paremmin ja enemmän? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä tammikuun lopussa starttaa ensimmäinen ja huhtikuussa toinen Elossa® Univalmennukseen pohjautuva Univalmentaja -valmennus!
Varsinaista pohjakoulutusvaatimusta tähän valmennukseen pääsylle ei ole. Voit liittää univalmennuksen muuhun osaamiseesi, jolloin se toimii täydentävänä koulutuksena sinulle. Univalmentaja -valmennus soveltuu erityisen hyvin coacheille, lyhytterapeuteille ja hyvinvointivalmentajille sekä muille hyvinvoinnin ja/tai unen parissa työskenteleville.
Valmennus toteutetaan pääasiassa etäyhteydellä Zoomia käyttäen. Ryhmään otetaan ainoastaan 4-8 henkilöä, jolloin ryhmästä saadaan vuorovaikutteisempi ja tiiviimpi.
Valmennuksen aikana toteutetaan harjoitusvalmennus yhdelle asiakkaalle, ja näitä valmennuksia käydään työnohjauksellisesti läpi livetapaamisessa.
Livetapaaminen pidetään koronarajoitusten salliessa Tampereella Cotone -hyvinvointitilassa. Tapaamisessa tutustutaan unettomille sopiviin rentoutus- ja mielikuvaharjoituksiin, käydään harjoitusvalmennuksia läpi, jaetaan todistukset ja juodaan juhlakahvit!

UNIVALMENTAJA -VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

The Sleepcoach Workbook: Pieni kirja parempaan uneen ja elämään
– Coachauksen perusteet -webinaari
Etävalmennukset Zoomilla 4 x 3 h
Harjoitusvalmennus
– Livetapaaminen
– Suljettu Facebook-ryhmä valmennuksen ajan
Kevään valmennusten ajankohdat:
VALMENNUS I
ti 26.1. klo 9.30-12.30
ti 2.2. klo 9.30-12.30
to 4.2. klo 13-16
to 11.2. klo 13-16
Livetapaaminen 13.3.
VALMENNUS II
ke 7.4. klo 17-20
ma 12.4. klo 17-20
ma 19.4. klo 17-20
ke 28.4. klo 17-20
Livetapaaminen 22.5.

790 € + alv 24% (979,60 €)

Valmennuksen ilmoittautumismaksu on 150 € + alv 24% ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Loppuosa valmennuksen hinnasta maksetaan ennen valmennuksen alkua. Tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot saat sähköpostitse.
KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA UNIVALMENTAJAKSI

MITEN MUKAAN VALMENNUKSEEN?

  1. Lähetä ilmoittautuminen sähköpostitse elossa@elossa.fi. Ensimmäisen ryhmän ilmoittautumisaika päätyyy 17.1.2021 ja toisen 17.3.2021. Ilmoittautumisen yhdeydessä tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Jos lasku tulee yritykselle, liitä mukaan yrityksesi nimi ja y-tunnus.
  2. Valmennuksen ilmoittautumismaksu on 150 € + alv 24% ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot ja laskun saat sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumismaksu on maksettu ja varmistat näin paikkasi kevään 2021 Elossa® Univalmentaja -valmennuksissa.
  3. Saat postitse kirjan The Sleep Coach Workbook: Pieni kirja parempaan uneen ja elämään, jota käytetään valmennuksen tukena. Saat myös linkin webinaariin, jossa käyn läpi coachauksen perusteita.
  4. Loppuosa valmennuksen hinnasta laskutetaan ja maksetaan ennen etävalmennusten alkua.
Valmennus toteutuu, jos osallistujia on vähintään neljä.
Jos sinulla on kysyttävää valmennuksesta, ota yhteyttä puh. 040 8422 661/Katía tai elossa@elossa.fi.

”VALMENNUKSEN AIKANA OPIT AUTTAMAAN ASIAKKAITASI TEKEMÄÄN OIVALLUKSIA JA TUKEMAAN HEITÄ MUUTOKSESSA.”

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITANI:

Olin kärsinyt univaikeuksista jo pitkään ja kokeillut monia eri vaihtoehtoja unettomuuden voittamiseksi, tuloksetta. Aloin olla jo epätoivoinen asian suhteen ja niin fyysisesti kuin psyykkisestikin lopussa. Katían univalmennuksen aikana löysin keinoja joiden avulla olen saanut takaisin ihanan, levollisen yöunen ja samalla itsetuntemukseni lisääntyi huimasti. Sen ansiosta olen uskaltanut ottaa elämässäni askeleita, joita olin miettinyt jo pitkään mutta joiden ottamiseen minulla ei ollut aiemmin rohkeutta.
Nainen, 49 vuotta
Luottamukseni luonnollisen unen saantiin kasvoi merkittävästi ja rohkaistuin jättämään nukahtamislääkkeen kokonaan pois. Tietyt haitalliset uskomukseni uneen liittyen sai heittää romukoppaan, esimerkiksi se että väsymys iltapäivällä on merkki uniongelmasta. Katía on hyvin miellyttävä, empaattinen ja kannustava valmentaja. Erityiskiitos rohkaisusta nukahtamislääkkeen pois jättämisessä!
Nainen, 52 vuotta
Olen tyytyväinen saamaani univalmennukseen ja tukeen, mielelläni olisin jatkanut sitä loppuun asti, mutta jouduin keskeyttämään sen muiden terveysongelmien takia. Oli hyvä, että otin univalmentajaan yhteyttä, sain jutella uniasioista vapaasti ja peittelemättä mitään. Se on aina eteen päin. Harvoin siihen on tilaisuutta ja toisekseen, harva tuttava tai läheinen ymmärtää täysin, jos kertoo näistä asioista. Valmentajana Katía on ystävällinen, helposti lähestyttävä ja asiantunteva sekä luotettava.
Nainen, 68 vuotta

VALMENTAJANASI TOIMII KATÍA UUSIKARTANO

  • Sosiaalipsykologi (YTM), LCF® Life Coach, Firstbeat-asiantuntija, yrittäjä
  • Kokemus lähes 20 vuotta kestäneestä toiminnallisesta unettomuudesta, siitä toipumisesta ja unilääkkeistä vierottautumisesta
 
KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA UNIVALMENTAJAKSI