ELÄMÄN VÄLITILINPÄÄTÖS

VALMENNUSTA KIMURANTTEIHIN KOHTIIN

Burnout, ero, keski-iän kriisi, ammatillinen solmu tai joku muu muutoksen hetki elämässäsi? Onneksi olkoon – sinulle on tarjoutunut mahdollisuus miettiä, kuka olet ja mitä oikeasti haluat, ja mikä olisi juuri sinulle parasta.

Tutustu tarkemmin valmennussisältöihin:

Elossa-Elamanvalitilinpaatos-Valmennus-Coaching-ikakriisi
Yksi asia on varmaa. Ja se on jatkuva muutos. Me muutumme ja maailma ympärillämme muuttuu. Tämä valmennus auttaa sinua selkiyttämään, oletko menossa siihen suuntaan, mihin toivoisit meneväsi. Sopii erityisesti ikäkriisin kouriin tai ammatilliseen solmuun joutuneille.
Valmennuksen päätyttyä sinulla on enemmän itsevarmuutta ja vahvistunut käsitys siitä, mihin asioihin sinun kannattaa nyt keskittyä. Olet myös päässyt punnitsemaan erilaisia vaihtoehtoisia tulevaisuuksia ja ajatuksesi ovat siltä osin selkiytyneet. Ehkä olet jo valmis tekemään isompiakin päätöksiä.
Tämä valmennus sopii sinulle, joka tunnet itsesi uupuneeksi tai olet toipumassa burnoutista. Valmennuksen avulla saat eväitä itsesi kuunteluun, suorittamisen vähentämiseen ja voimien palauttamiseen. Varmistamme myös, että jatkossa tunnistat uupumuksen oireet ajoissa, etkä enää luisu samaan jamaan.
Valmennuksen aikana löydät sinun arkeesi parhaiten sopivat keinot palautumiseen ja lepäämiseen. Rauhoitamme ylivireystilaa rentoutus- ja mielikuvaharjoituksilla ja puramme haitallisia uskomuksiasi. Suunnittelet elämäsi uudelleen vastaamaan paremmin omia voimavarojasi.
Eron jälkeen on hyvä tilaisuus kääntyä hetkeksi itseen päin, eikä rynnätä suinpäin uuteen. Tämä valmennus on suunniteltu vahvistamaan sinun itsetuntoasi ja elämänhallintaasi. Voit kulkea ammattilaisen tukemana läpi raskaamman elämänvaiheen. Sopii hyvin myös tilanteeseen, jossa olet kahden vaiheilla, jatkaako vai erotako.
Valmennuksessa voimme käydä läpi vaihtoehtoisia polkuja ja pääset tunnustelemaan, millaista elämäsi olisi eri poluilla, kaikkine tunteineen: saa itkeä, nauraa, tuntea helpotusta ja halveksuntaa! Jos ero on jo takana, on aika alkaa rakentamaan minuutta, uutta toimivaa arkea ja iloisempaa elämää.

”MIELESTÄNI OMAA MIELTÄ KANNATTAA HOITAA PYSÄHTYMÄLLÄ SÄÄNNÖLLISESTI TÄRKEIDEN KYSYMYSTEN ÄÄRELLE”

LISÄTIETOA VALMENNUKSESTA:

Olen suunnitellut Elämän välitilinpäätös -valmennuksen siten, että sinun ei tarvitse päättää etukäteen, mihin näistä kolmesta valmiiksi räätälöidystä valmennuskokonaisuudesta olet tulossa. Voihan olla, että sinun valmennuksessasi tulee kulkemaan mukana kaikki nämä teemat!
Valmennustapaamiset rytmitetään siten, että ensin tapaamme tiheämmin ja valmennuskokonaisuuden loppua kohden pidemmillä väliajoilla.
Valmennuksessa käytettävät menetelmät ovat erilaisia harjoituksia, keskusteluja, tehtäviä ja suunnitelmia. Valmennus pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan.
Henkilökohtainen valmennus on täysin luottamuksellista, eikä siitä tehdä muistiinpanoja verkkoon.

ELÄMÄN VÄLITILINPÄÄTÖS 8 VIIKKOA

– 4 x 60 min valmennus (Zoom tai live)
– Tehtäviä valmennusten välille
– Sähköpostituki valmennuksen ajan

590 € (sis. alv 24%)

Voidaan laskuttaa halutessasi kahdessa erässä.

MITEN MUKAAN VALMENNUKSEEN?

  1. Varaa aika ensimmäiseen valmennustapaamiseen ajanvarauskalenterista ja saat laskun sähköpostitse. Lähetä meille viesti, mikäli haluat laskun kahdessa erässä.
  2. Lähetän sinulle ohjeet ja linkin ensimmäiseen valmennustapaamiseen/saapumisohjeet työtiloihini.
Huom. Valmennuksen voi toteuttaa Zoom-sovellusta käyttäen tai työtiloissani Tampereen keskustassa (tai sekä-että).
Jos haluat, niin ennen valmennuksen varaamista voit myös varata ilmaisen kartoituspuhelun, niin jutellaan hetki tilanteestasi ja tutustutaan hieman!

”JOSKUS SITÄ EI VAAN PÄÄSE POHDINNOISSA ITSEKSEEN ETEENPÄIN TAI EI HALUA RASITTAA LIIKAA LÄHEISIÄÄN – VALMENNUS TOIMII SILLOIN, KUN ET OLE TERAPIA-AVUN TARPEESSA”

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITANI:

Valmennus selkeytti ajatuksiani. Analyyttinen suhtautumistapa ja suurten kokonaisuuksien paloittelu pienempiin tekijöihin auttoivat tekemään ratkaisun työelämään liittyvässä ristiriitatilanteessa. Olin lykännyt päätöstä vuosia.
Nainen, 47 vuotta
Pitkään muhinut muutosprosessi sai vauhtia. Lopetin tupakanpolton, laihdutuskuuri alkoi (nyt -5kg) ja jatkuu edelleen, aloin miettimään itseäni, huomasin tyytymättömyyteni parisuhteeseen, siinäkin nyt prosessi käynnissä. Olen vähentänyt alkoa ja alkanut hölkkäämään ja joogaamaan. Olen paljon varmempi, iloisempi ja sain valmennuksen päätyttyä myös tosi kiinnostavan työpaikan.
Nainen, 38 vuotta
Työskentely Katían kanssa oli ammattimaista, järjestelmällistä, lämmintä, ratkaisukeskeistä. Valmennukset olivat tuottavia ja tästä projektista jäi hyvä fiilis.
Mies, 41 vuotta
Valmennuksessa oma elämänhallintani vahvistui ja tuli tunne, että asioihin voi sittenkin vaikuttaa. Keskustelulla ja asian ääreen pysähtymisellä oman elämän arvoasteikko oikenee, asiat pääsee näkemään selvemmin ja mahdollisuudet puuttua tilanteeseen paranevat. Tässä onnistuimme.
Nainen, 47 vuotta
Sain valmennuksessa varmistusta siihen, mihin haluan lähitulevaisuudessa keskittyä ja mille antaa energiaani. Ei kannata yrittää parantaa ja muuttaa kaikkea kertarysäyksellä. Pienet tavoitteet vievät pidemmälle. Katía on valmentajana rauhallinen ja empaattinen, ja hänen kokemuksensa ihmisten kohtaamisessa näkyy.
Nainen, 36 vuotta
Polku omaan hyvään oloon selkeni mulle tapaamisten aikana. Tajusin etten voi tehdä tätä kenenkään muun kuin itseni takia.
Mies, 38 vuotta
Katía on hauska, eläväinen ja fiksu valmentaja, jossa on sopivassa suhteessa empaattisuutta ja napakkuutta. Olen vaikuttunut!
Nainen, 52 vuotta
”Avioero, burnout, keski-ikä, uusperhe, uranvaihdokset – I know. Haluaisitko sinäkin alkaa kertomaan itsestäsi parempaa tarinaa? Ota yhteyttä! ”
     – KATÍA UUSIKARTANO